Senin, 10 Maret 2014

A pár elnyerte a gyermek minden bizonnyal úgy fogja érezni, a teljes boldogságot . De másfelől persze lesz néhány dolog, ami váltSARANAPOKER.COM AGEN TEXAS POKER ONLINE INDONESIA TERPERCAYAozik, különösen a minősége az összetartozás és az egység. Nos , hogyan tudom megoldani ezt, hogy nincs folyamatos unalmas ?
Egy új tanulmány a Journal of Sexual Medicine . Arra a következtetésre jutott egy kutatócsoport a University of Michigan , hogy 82 százalék (minden ötödik ), a résztvevők azt állította, csak , hogy szerelmes a feleségébe ismét három hónappal a szülés után .
Idézet a Daily Mail és írásbeli detikHealth kedden ( 2014/02/26 ) , időhiány , hogy a szex úgy, mint a fő tényező mögött csökken a libidó a férfiak, akik a közelmúltban volt egy gyermeke . Majd a baba alvási szokások , a fizikai megjelenés pár kényelmetlenséget , fáradtságot és az észlelt szintjét a résztvevők.
Az eredményei által végzett felmérés detikHealth korábban , néhány ember reagál a jelenléte bizonyos változások szempontjából a szex , amikor a felesége szült rendesen , de nem jelentősen. Amint azt az egyik magán- alkalmazottak , Ali ( 28) .
A detikHealth , néhány ember jelenlétét mutatta ki számos változást szempontjából nem , miután a felesége szült rendesen , de nem jelentősen. Amint azt az egyik magán- alkalmazottak , Ali ( 28) .
"Ha a feltételeket a penetráció nem nincs különbség , de tekintve az érzés egyértelműen különböző . Régen sok pillanatokat együtt , nincs gyerek , ma már egy gyerek . Tehát mind az intenzitás és pillanatokat is csökken . Automatikus frekvencia nem volt kapcsolatban , mint korábban , mert ugyanaz a fáradt , "mondta detikHealth .
Különben Amin , a többi válaszadó is kifejezte véleményét Mario ( 30) . " A vagina határozottan bedalah szülés után , de nem fair jól, ha ő disalahin . Kán sok módja van, hogy élvezze a szexuális kapcsolatot ", mondta Mario .
"A különbség az az érzés is , egyfajta szem előtt tartva. A születés előtt , a szellem mindig szenvedélyes . Miután a házasság , a lélek menggebunya fel és le . Állapotától függően a test és a helyzet , " mondta egy másik megkérdezett , aki egyben alkalmazottja privát , Idan ( 31) . Tehát hogyan lehet a minőségi szeretkezés is izgalmas, még csak egy gyerek ?
" Álljon meg egy pillanatra , hogy a szeretet , hogy kérje egy családtag , barát vagy gondozó tartani a babát . Ne próbálja meg szuper nő , hogy végre minden házimunkát és vigyáz a baba is " tanácsolja Adelaide Aduboffour , a szerző a Szex és New
BUNDAPOKER.COM AGEN TEXAS POKER ONLINE INDONESIA TERPERCAYARomance a terhesség alatt és a szülés után , idézi dariMid Day.
Emellett nem árt , hogy forduljon orvoshoz , hogy tudja, mikor és hogyan lehet a legjobban kezdeni közösülés. Az orvos fogja megfigyelni csökken a szexuális vágy olyan betegeknél, akik okozhatta a depresszió vagy csökkenése nemi hormon szintje , annak érdekében, hogy ajánlásokat megfelelő minden beteg számára .
A legfontosabb, hogy ne feledje, hogy mint szülő , az egyik legnagyobb gyilkosok a szexuális izgalmat rutin . Így amellett, hogy figyelembe véve az óra alvás , és a baba étrend rendszeresen , bizonyos, hogy a menetrend egy dátum az Ön partnere anélkül baba, mint a vacsora , vagy egy filmet a moziban mind a fő , hogy az élet is élénk ellenére a kis srác .

0 komentar:

Posting Komentar