Kamis, 06 Februari 2014

Quan érem mares i pares joves a penes ser "amics " alhora un veritable amic de nosaltres , allà on estiguem sempre estem segurs que mai deixar de banda l'atenció i l'afecte a nosaltres . Però de vegades , quan hem començat adult no molta gratitud i paraules de saviesa de nosaltres que reflecteix la gratitud i afecte a les nostres mares i pares Buka-bukaan.com Bisnis Online Sederhana Hasil Dahsyat Modal Hemat
.
Quan no som capaços de glorificar les seves accions amb la menor expressió d'aforismes d'amor per la nostra estimada mare i el pare , poden les paraules d'aquesta bonica almenys podrien fer que els seus cors contents de sentir-lo. I seguirem esperant que en el futur pot resultar no només amb l'escriptura i la parla , sinó de fet i pot estimar-los.
Mare és com una cançó sense fi en el meu cor , cançons que li donen la pau , la felicitat , i per tot el cos . A vegades oblido les paraules d'aquesta cançó , però no puc oblidar la melodia .-----------La paraula més bella per a la humanitat és la " mare" i la més bella anomenada és la ' mare ' . És una paraula plena d'esperança i d'amor que surt del més profund del cor .-----------Amor de mare és com el combustible que permet a un ésser humà normal de fer les coses no és possible yan.-----------La bondat d'un pare és més alt que les muntanyes i l'amabilitat més profund d'una mare de la mar-----------Cada vegada més , crec que cada vegada més de la meva mare .-----------Els pares són els ossos que és utilitzat pels nens per perfeccionar les seves dents-----------La dona és una figura que pot ser descrit com una bosseta de te , mai se sap la seva força fins que se submergeix en aigua calenta-----------En aquesta vida , la major felicitat ve de la felicitat familiar .-----------Abans que fossis concebut , ella et vol allà. Abans que nasquessis , mare era l'amor . Abans de venir fora de la matriu , la mare estava disposat a morir per tu . Aquesta és la màgia de l'amor matern .-----------L'amor d'una mare és el combustible que permet a la mare a fer coses que és impossible .-----------Més profunds sentiments d'un home es fan disposats a sacrificar qualsevol cosa per la felicitat dels seus éssers estimats . El seu sacrifici va ser sincer , no esperem una resposta . Si , per exemple , li va donar molts regals a algú , però amb la condició que la persona ha d'estar disposada a correspondre amb la seva nòvia , no és amor . L'amor no es pot mesurar amb qualsevol assumpte o deriva del món dels mortals . I creguin-me ... l'amor més gran en general sempre ve de la mare , en lloc d'una núvia ( nuvi perquè l'amor pot desaparèixer després d'un temps o casar-se algun dia-----------No és fàcil ser mare : si la mare es converteix en fàcil , potser pare faria .-----------Una bona mare és comparable a un cap de l'escola cent .
Així que poca expressió Aforismes amor per mare i pare que Pasang Iklan Baris Gratis Tanpa Daftar oferim per a tots els lectors , pot ser útil no només per a nosaltres sinó per als nostres fills i néts al Ameen futur . Per als lectors que vulguin llegir una col · lecció de dir bon dia o paraules de motivació de la saviesa es poden obrir en diverses altres categories , gràcies per la seva visita .

0 komentar:

Posting Komentar